Caroline Wozniacki er hele danmarks tennis darling, som vi alle hepper på hjemme fra stuerne. Er du interesseret i at heppe med når Caroline Wozniacki spiller sin næste tenniskamp, så har vi her et program over hendes kampe i 2018 og et link til at se det gratis.

Se Caroline Wozniackis næste kamp gratis

Inden vi giver dig programmet over Wozniackis næste tenniskampe, vil vi gøre dig opmærksom på hvor du kan følge med. Det er nemlig sådan at på Eurosport Player kan du oprette en bruger helt gratis de første 14 dage, så har du ingen undskyldinger for ikke at heppe med når Caroline Wozniacki spiller sin næste kamp.

Prøv gratis i 14 dage

Caroline Wozniackis kampprogram

Indenfor tennisport findes utrolig mange forskellige tuneringer, og det kan være svært at have overblik over hvilke Caroline Wozniacki deltager i og ikke deltager i. Vi har lavet en oversigt, så du nemt kan finde ud af  hvornår Caroline spiller næste gang.

[table “26” not found /]

Caroline Wozniacki i Grand Slam

Der var ikke et øje tørt da Wozniacki i Januar vandt sin første Grand Slam turnering – Australian Open. Et overvældende øjeblik for hele Danmark at følge med i, da hun vandt sit sidste set 6-4 og ikke bare vandt titlen men også blev nummer 1 på verdensranglisten.

Efter 43 forsøg kan den danske tennis stjerne nu sætte kryds ved drømmen om at vinde en Grand Slam, og Danmark kan sætte kryds ved første kvindelige sejr i en Grand Slam turnering. Et øjeblik vi aldrig glemmer.

Men hvad er fremtiden for Caroline Wozniacki så? Carolines fra og træner Piotr Wozniacki har ingen tvivl i Caroline fremtidige triumfer. Nu hun har vundet sin første Grand Slam, er der ingen stopklodser for at hun også kan vinde sin nummer 3,  nummer 4 og så videre. Der er i hvert fald slet ikke tale om et karriere stop for Caroline Wozniacki, planerne for hendes fremtid ser lyse ud og vi kan følge med hjemme fra stuerne på Eurosport Player.

Australian Open

Autralien Open er en af de fire Grand Slam turneringer, den bliver afholdt i Melbourne Park på hardcourt-baner. Australian Open er blevet afholdt siden 1905 og siden 1987 er det blevet afviklet i de sidste to uger af Januar.

Autralian Open er den første Grand Slam turnering Caroline Wozniacki vinder i 2018, førhen er hendes bedste resultat været en plads i semi-finalen i 2011.  Hun har deltaget i Australian Open hvert år siden 2008, men har generelt ikke klaret sig så godt i denne Grand Slam, før hun i 2018 vandt.

French Open

French open er den anden af årets fire Grand Slam turneringer, som bliver afholdt over 2 uger i slutningen af maj til starten af juni. French open også kaldet “Ronald Garros” opkaldt efter den franske pilot Ronald Garros, er den største tennisturnering i verden der bliver spillet på grusbaner. På grund af de 7 runder man skal igennem for at vinde mesterskabet og den langsomme overflader, bliver French Open betragtet som den fysisk mest krævende tennisturnering i verden.

Caroline Wozniacki har deltaget i French Open siden 2007, med undtagelsen af 2016. Hendes bedste resultat var i 2010 og igen i 2017 hvor hun fik en plads i kvart-finalen. Udover det har hun ikke klaret sig specielt godt de andre år.

The Championships, Wimbledon

Generelt kendt som bare Wimbledon, er den ældste tennisturnering i verden og er den mest prestigefyldte titel man kan vinde som tennisspiller. Siden 1977 er det blevet afholdt i tennis klubben “All England Club” i Wimbledon, London og er den eneste Grand Slam der bliver spillet grasbaner udendørs. Den bliver afholdt over 2 uger i slutningen juli måned. Det er en tradition i Wimbledon at alle deltagere skal bære en hel eller næsten hel hvid uniform.

Wimbledon er for Caroline Wozniacki den Grand Slam hun har klaret sig klart dårligt i. Hendes bedste resultat i denne turnering er at nå en 4. runde kamp, det er dog lykkedes for hende 6 gange. Hun har deltaet i Wimbledon iden 2006, hvor hun dog kun nåede til kvalifikationerne.

US open

Den fjerde og sidste Grand Slam turnering på året er US open. Siden 1978 er turneringen blevet spillet på akrylhårde baner på USTA Billie Jean King National tennis center i “Flushing Meadow-Corone Park” i Qeens i New York City. Det bliver afholdt over 2 uger fra den sidste mandag i august og ind i september.

Caroline Wozniacki har været med siden 2007, og det er den Grand Slam hun generelt har klaret sig bedst i, foruden hendes sejr i Australian Open. Hun var med i finalen i både 2009 og i 2014, derudover har hun 3 gange været i semi-finalen, blandt andet i 2016. Måske en sejr i denne turnering bliver hendes næste Grand Slam sejr.

Nu kender du Caroline Wozniackis tennis program og de ved hvor du kan følge med, nemlig på Eurosport Play. Vi håber du ser med og hepper næste gang Caroline spiller, det gør vi i hvert fald!