La Liga logo hvid

Se La Liga live streaming

La Liga er en af de mest populære fodboldligaer i ikke bare Europa, men hele verden. Det er her alle verdens bedste spillere er samlet og mødes i klassiske topopgør som Real Madrid vs. FC Barcelona. Se herunder hvor du kan streame La Liga kampe live og uden afbrydelser eller reklamer.

La Liga live på Strive Sport

Live fodbold fra La Liga: Strive sports har alle rettigheder til La Liga de næste par år. Det betyder at du kan streame alle kampe fra spanks top fodbold live hos Strive Sport, og KUN hos Strive sport.

Pris: Du kan prøve Strive gratis i 7 dage uden binding. Bagefter kan du fortsætte dit abonnement til bare 79 kr. om måneden.

La Liga har noget af det flotteste og mest elegante fodbold i Europa, ja faktisk i hele verden. De skyldes i de seneste år at vi har haft de største talenter i form af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i samme liga for hvert sit hold. Fodbolden i Spanien har tradition for at være flot og elegant modsat i England, hvor det ofte bliver lidt mere brutalt og kantet. FC Barcelona er forgangsholdet for den smukke fodbold, som både spillere og trænere i gennem tiden har været med til at opbygge en tradition omkring.

Fodboldhold i ligaen

I den spanske fodbold liga – La Liga – er der 20 hold. Det er en stor liga, men Spanien er også et stort land. Der er nogle hold man altid finder i La Liga, som er Spaniens bedste fodboldliga, mens andre dukker op en gang imellem og forsvinder ned i de lavere rækker igen på et senere tidspunkt. I bunde af ligaen er der hvert år 3 hold der rykker ned i divisionen under La Liga, som hedder Segunda División, og omvendt er der 3 nye hold fra den anden division der rykker op i La Liga.

Blandt de hold der altid er med i La Liga, og som regel også ligger i toppen af ligaen kan nævnes følgende hold:

 • FC Barcelona
 • Real Madrid
 • Sevilla
 • Atletico Madrid
 • Valencia
 • Villareal
 • Real Sociedad
 • Espanyol
 • Athletic Club (tidligere Bilbao)

Under dem er der en lang række hold der ofte ligger i bunden/midten af La Liga eller toppen af Segunda División. I blandt de hold kan nævnes:

 • Levante
 • Celta Vigo
 • Getafe
 • Real Betis
 • Deportivo La Coruna
 • Malaga

Det er selvfølgelig blot et udpluk af de i alt 42 hold fra La Liga og Segunda División der kæmper om en plads i La Liga hver sæson, år efter år. Af og til ser man store overraskelser, men oftest er det de samme hold man ser år efter år. Det er klart at over en længere periode vil der blive skiftet lidt ud i holdene. En ting man kan være sikker på i La Liga er at FC Barcelona og Real Madrid altid er tophold, og altid leverer et fantastisk opgør når de mødes.

La Liga kampe

I La Liga skal alle 20 hold møde hinanden 2 gange både på udebane og hjemmebane. Det betyder at alle hold skal spille 38 kampe i løbet af en sæson, hvilket bliver til i alt 380 spillede kampe i den bedste spanske liga hver sæson. Der er meget at vinde for de hold der kan formår at holde sig i toppen af ligaen, for de 4 bedste hold kvalificerer sig automatisk til Champions League gruppespillet, mens 5. pladsen kvalificerer sig til Europa League gruppespillet og 6. pladsen får muligheden for at kvalificerer sig til Europa League.

Topopgør i sæsonen

Hvis der skulle være en liste over alle 380 kampe i La Liga, ville denne side blive utrolig lang og kedelig at læse, derfor kommer her i stedet et udpluk af de opgør man bør se, simpelthen grundet spændingen i opgørerne. Det er klart at man skal holde øje med når 2 tophold i ligaen mødes, for det kan være afgørende fo den endelige placering i ligaen, men udover det er der nogle klassiske topopgør der er sjove at se uanset hvad.

FC Barcelona vs. Real Madrid

Real Madrid vs. Atletico Madrid

Valencia vs. Levante