Se live fodbold på TV og streaming

Herunder kan du få et overblik over de streamingtjenester og TV-kanaler hvorpå du kan se live fodbold i dag. Vi anbefaler at benytte en streamingtjeneste, da udvalget og fleksibiliteten er større end ved TV-kanaler, hvor man ofte skal betale for andre kanaler også. Flere af nedenstående streamingtjenester kan sågar prøves gratis.

Live fodbold på Viaplay

Live fodbold: Du streame fodbold live fra følgende ligaer på Viaplay: Premier League, UEFA Champions League, Superliga, Bundesliga, Ligue 1, Scottish Premiership, Belgian First Division A.

Pris: Der er mulighed for at vælge mellem 3 abonnementer. Viaplay Sport til 289 kr./md. Viaplay Total til 319 kr./md. Viaplay Sport Day Pass til 209 kr./md.

Bet365 live fodbold

Live sport: Stream live fodbold fra La Liga, Bundesligaen, Serie A, Ligue 1 og mange flere. Der er også mulighed for at live oddse på kampe fra disse ligaer.

Pris: Det er gratis at live streame, men du skal dog have penge på din konto el. lavet et bet indenfor de sidste 24 timer.

Fodbold på Strive Sport

Live sport: Stream live eller on demand når du ser fodbold på Strive Sport. Du kan se live fodbold og højdepunkter fra alle kampe i La Liga og Serie A.

Pris: Du kan prøve Strive gratis i 7 dage uden binding. Bagefter kan du fortsætte dit abonnement til bare 79 kr. om måneden.

Fodbold er den største og mest populære sportsgren i Danmark, både hvad angår folk der dyrker sporten og følger den live i TV hver dag. Her kan du få oversigten over dagens live fodbold fra alle de største ligaer i Europa på TV og streamingtjenester. Du kan se hvilke kanaler der sender live fodbold (de fleste af dem gør det dagligt) og hvilke TV-udbydere du kan få disse kanaler igennem. Ligeledes kan du se hvilke fodbold streamingtjenester der er og prøve en del af dem gratis. Sidst men ikke mindst har vi lavet en oversigt over alle de fodboldligaer du kan streame live og nævnt nogle af de mest populære opgør.

Live fodbold i dag

Der er live fodbold hver dag, men flest kampe er der dog i weekenderne. De nationale ligaer spilles ofte i dagene torsdag til mandag, dette gælder blandt andet for den Danske Superliga, og i perioden er der klart flest kampe lørdag og søndag. Internationale ligaer, som fx Champions League spilles altid i ugedagende, med undtagelse af Champions League finalen, der som regel spilles på en lørdag. De helt store mesterskabe EM og VM spilles altid om sommeren, med kampe alle ugens dage ind til turnereingen er afgjort.

Du kan besøge de forskellige ovennævnte tjenester for at se hvilke live fodboldkampe de viser i dag. Beskrevet er også hvilke ligaer og tuneringer de har rettighederne til, så de ved hvor du kan streame dit favorit hold henne.t

Live fodbold i TV

Hvis du gerne vil se live fodbold i TV skal du have en TV-kanal hvor de viser fodbold. Det indebære ofte at du må investere i en større TV-pakke der har nogle sportskanaler inkluderet i udvalget. Du kan se live fodbold i TV på følgende kanaler.

 • TV 2 Sport
 • Eurosport 1 og 2
 • TV 3+
 • TV 3 Sport
 • TV 3 Max
 • Kanal 5
 • Canal 9
 • 6’eren

Har du ikke i forvejen nogle af disse kanaler, er du nødt til at opgraderer din TV-pakke, så de bliver inkluderet. Du kan få en TV-pakke med ovennævnte kanaler hos de fleste udbydere i Danmark. Herunder er en oversigt over de udbydere der tilbyder TV-pakker med TV-kanaler der viser live fodbold.

 • Telia
 • Yousee
 • Fullrate

Streamingtjenester med live fodbold

Det er ikke altid man har mulighed for at sidde foran et TV når ens favorit hold spiller næste kamp. En løsning på dette kan være at streame fodbold live, og i øvrigt er streaming løsningen også ofte billigere end at opgraderer en hel TV-pakke. Disse streamingtjenester giver dig mulighed for at streame fodbold live.

 • Viaplay
 • Dplay
 • Strive
 • TV 2 Play
 • Eurosport Player

Fodbold ligaer du kan se og streame live

Der er mange fodboldligaer i hele verden, og desværre er det ikke alle kampe fra alle fodboldligaer der er mulige at streame live i Danmark eller se i dit TV. Men du kan se ret mange forskellige fodboldligaer i TV eller på en streamingtjeneste og sandsynligheden for at du kan følge dit favorit europæiske tophold er nærmest lig 100%, hvis du vælger den rigtige streamingtjeneste el. de rigtige TV-kanaler. Du kan lige nu se alle disse europæiske topligaer på enten streaming el. dit TV:

 • La Liga
 • Serie A
 • Premier League
 • Ligue 1
 • Bundesligaen
 • Superligaen

De fleste fodboldligaer i Europa har et topopgør, et opgør mellem 2 hold som altid tæller lidt mere end alle andre kampe, nogle ligaer har faktisk flere af sådanne rivaliseringer. Som regel er det ikke kun hvis man er fan af disse hold man gider at se de kampe, men generelt vil alle fodboldfans gerne se denne type kampe. 

De mest streamede fodboldkampe

I Danmark har vi Superligaen og selvom vi sjældent er de bedste til Fodbold på internationalt plan (bortset fra i 1992) så er vi rigtig store fodboldfanatikere. Det betyder at vi har rigtig stor interesse i vores nationale ligaer helt ned på divisionsniveau, men der er også en stor interesse for at se fodbold fra de andre store Europæiske ligaer. Det opgør der i Danmark altid tiltrækker flest tilskuere og mest opmærksomhed er derby’et mellem FCK og Brøndby. En kamp som altid sendes live på TV og live på en streamingtjeneste.

Det er ikke altid den kønneste fodbold mellem FCK og Brøndby eller andre Danske hold for den sags skyld, men det er intenst. Vil du derimod have smuk fodbold så skal man bevæge sig til de udenlandske fodboldligaer og især Spanien udmærker sig på det punkt. I den spanske La Liga er opgøret alle ser, det der er mellem FC Barcelona og Real Madrid. Det er det største opgør i international klubfodbold og får opmærksomhed fra hele verdenen når de 2 hold mødes. Rivaliseringen har også længe været båret af at de 2 største fodboldstjerner Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har spillet for hver deres hold.

I sæsonen 18/19 skiftede Ronaldo dog klub, hvilket bringer os videre til den Italienske fodboldliga, hvor han nu spiller for storholdet Juventus. I den italienske fodboldliga er der også flere topopgør og mange hold der igennem årerne har været med i kampen om titlen. Den mest intense rivalisering er mellem Inter og AC Milan, men med Cristiano Ronaldo som den nye bedste spiller i den italienske liga, kan det puste nyt liv i rivaliseringen mellem Inter og Juventus.