Serie A logo italiensk fodbold

Se Serie A live streaming

La Liga er en af de mest populære fodboldligaer i ikke bare Europa, men hele verden. Det er her alle verdens bedste spillere er samlet og mødes i klassiske topopgør som Real Madrid vs. FC Barcelona. Se herunder hvor du kan streame La Liga kampe live og uden afbrydelser eller reklamer.

Serie A live på Strive Sport

Live fodbold fra Serie A: Strive sports har alle rettigheder til Serie A de næste par år. Det betyder at du kan streame alle kampe fra Italiensk top fodbold live hos Strive Sport, og KUN hos Strive sport.

Pris: Du kan prøve Strive gratis i 7 dage uden binding. Bagefter kan du fortsætte dit abonnement til bare 79 kr. om måneden.

Italiensk fodbold er kendt for at have en hård fodboldkultur både på og udenfor banen. Spillerne skal præsterer ellers bliver fans meget utilfredse, og kan sågar begynde at gå mod deres hold. Det er med til at øge spændingen gevaldigt i den Italienske top-liga Serie A. Generelt er Italiensk fodbold bedst kendt for den forsvarsorienteret tilgang til spillet, men der er rigtig mange spillere der kan score mål i Serie A, og verdens bedste fodboldspiller flyttede til Serie A i sommers, nemlig Cristiano Ronaldo.