Sitemap

På denne hjemmeside får du et komplet overblik over hvilken sport du kan se i TV og på streaming hvor og hvornår. Uanset hvilken sport du vil se live, så er vores opgave at hjælpe dig med at finde ud af hvor du kan gøre det.

Sport i TV og på streaming kan du se hvor du gør på vores forside. Her er det overordnede overblik over TV-kanaler, TV-udbydere og streamingtjenester, hvis du vil mere i dybden med enkelt sportgrene eller kampe og hvor og hvornår du kan se/streame dem, så kan du besøge nogle af vores andre sider, som vi har listet herunder for at hjælpe dig godt på vej.

Populære sportsgrene

Fodbold – Du kan streame og se live fodbold alverdens steder. Alle de store TV-kanaler viser det, mange streamingtjenester tilbyder live streaming af fodbold og så kan du sågar streame fra online betting sites. Få det fulde overblik over hvilke muligheder du har for at se fodbold i TV og på nettet.

De største ligaer

Champions League – Verdens største fodbold liga er Champions League, som er turneringen hvori det afgøres hvilket hold der er det bedste i Europa den pågældende sæson. Se her hvor du kan se Champions League gruppekampe, playoffs og finalen lige her.

Superligaen – Den bedste danske række er en af de mest sete sportligaer i Danmark, så selvfølgelig har vi dedikeret en side til at skabe overblikket over hvor du kan streame alle Superliga kampe hele sæsonen.

Serie A – Den bedste italienske række

La Liga

Basketball –

NBA –

Badminton –

Top kampe

FC Barcelona vs. Real Madrid

FCK mod Brøndby IF

FCK mod FC Midtjylland