Danmark – Belgien

Danmark og Belgien er begge hold der har deltaget i mange slutrunder gennem årerne og mødt hinanden mange gange i testkampe og resultatkampe. Her kan du se hvornår Danmark og Belgien spiller mod hinanden og hvor Danmark Belgien vises i TV og på streaming.

Hvornår kan jeg se Danmark-Belgien?

Herunder kan du se kampprogrammet for Danmark mod Belgien i fodbold for herre. Danmark og Belgien mødes typisk i venskabskampe, ved slutrunder som EM, VM og Nations League, samt testkampe før store slutrunder.

17/6 – Tordag kl. 18:00 – Danmark – Belgien (EM 2021 gruppespil)

Hvor vises Danmark-Belgien?

I Danmark har du 2 muligheder for at se live eller on-demand NBA Basketball. Den ene mulighed er TV2 Play og TV2’s sportskanaler (TV2 Sport X og TV2 Sport) og her kan du kun se udvalgte kampe, den anden mulighed er NBA League Pass hvor du kan se alle sæsonens kampe.

Viaplay

Viaplay er en af Danmarks største streamingtjenester med et stort udvalg af film, serier og sport. De har bl.a. rettigheder til Superliga fodbold og EM i fodbold 2021. Du kan prøve Viaplay gratis i 2 uger uden binding.

Nu ved du hvor og hvornår Danmark og Belgien mødes, og hvor kampen vises på TV og streaming. Nu kan du få lidt historik om opgøret mellem de to hold, og her starter vi med at se på de seneste resultater mellem holdene.

Danmark-Belgien resultater

  • 18/11 – Belgien-Danmark 4-2 (Nations League 2020)
  • 5/9 Danmark-Belgien 0-2 (Nations League 2020)