Se live basketball på TV og streaming

Der kommer mere og mere basketball i dansk TV og på streaming fra både den danske lige, men i høj grad også fra den europæiske liga Euroleague og den amerikanske liga NBA. Her kan du få overblikket over hvor du kan streame live basketball eller streame basketballkampe on demand.

NBA basketball live

Se basketball: Stream live basketball fra verdens bedste basketballliga NBA. Dette kan du gøre med NBA League Pass, hvor der er utallige muligheder for at se live kampe eller gense gamle kampe

Pris: Flere gange om året er det muligt at prøve NBA League Pass helt gratis når de køre med kampagner. Normalt koster det fra 110 kr./md. eller 450 kr./året. Der kan købes 24-timers adgang for 42 kr.

Basketball på TV 2 Play

Se basketball: Du kan streame 8 NBA kampe hver uge live eller on demand. Derudover kan du se live kampe fra den danske Basketligaen hver uge i løbet af sæsonen. Som noget helt nyt er det også muligt at se Final 4 af NCAA turneringen March Madness.

Pris: Du kan prøve TV 2 Play gratis i 30 dage og derefter koster det fra 49 kr./md. eller 109 kr./md. med live streaming.

Live basketball på Viaplay

Live basketball: Du kan streame live basketball på Viaplay. De sender nogle kampe om ugen fra den europæiske basketliga Euroleague.

Pris: Der er mulighed for at vælge mellem 3 abonnementer. Viaplay Sport til 289 kr./md. Viaplay Total til 319 kr./md. Viaplay Sport Day Pass til 209 kr./md.

Populariteten af basketball er stigende i Danmark, det skyldtes ikke mindst at TV 2 har taget teten og fokuseret massivt på at vise kampe fra den store amerikanske basketballliga NBA. De viser ikke mindre end 8 kampe om ugen, udgiver podcast og sidder klar i studiet flere gange i løbet af sæsonen. Det har gjort at flere og flere ser basketball. Her på siden kan du se hvordan du hoppe med på vognen, fordi vi har samlet alle de muligheder der er for at se basketball på nettet i Danmark lige nu.

Live basketball i dag

Mere eller mindre hver dag kan du streame eller se basketball live i TV hvad end det er NBA, europæisk eller dansk basketball, så er det altid muligt at se noget af det. Vi giver dig overblikket over hvor du kan streame basketball live på nettet, samt hvilke kampe du kan streame netop i dag.

Er du glad for at se fx NBA er det måske ikke altid belejligt at se det live, da de fleste kampe sendes midt om natten dansk tid. Du kan derfor hos mange streamingtjenester der har rettighederne til at vise basketball, streame kampene dagen efter så du ikke skal holde dig vågen hele natten.

Live basketball i TV

Vil du meget gerne se live basketball i dit TV, så er der nogle af de gængse sportskanaler der viser basketballkampe live fra forskellige ligaer.

 • TV 2 Sport – Her vises der 1 NBA kamp om dagen (som regel om natten), men om søndagen visses de live om aftenen. TV 2 Sport viser også kampe fra den danske basketballliga hver torsdag aften.
 • Eurosport 1 og 2 – Eurosport har masser af europæisk basket fra de store nationale ligaer og fra Euro League.

Har du ikke i forvejen nogle af disse kanaler, er du nødt til at opgraderer din TV-pakke, så de bliver inkluderet. Du kan få en TV-pakke med ovennævnte kanaler hos de fleste udbydere i Danmark. Herunder er en oversigt over de udbydere der tilbyder TV-pakker med TV-kanaler der viser live basketball i Danmark.

 • Telia
 • Yousee
 • Fullrate

Streamingtjenester med basketball

Som sagt er det ikke altid man gider sidde oppe hele natten el. for den sags skyld har tid til at se ens favorit basketballhold spille live. En løsning på dette kan være at streame basketball on-demand el. live via en streamingtjeneste. Streamingtjenester i Danmark der giver mulighed for at streame live basketball på nettet er følgende:

 • NBA League Pass
 • Viaplay
 • TV 2 Play
 • Eurosport Player

Basketball ligaer du kan se og streame live

Der er mange basketball ligaer i hele verden. De mest populære i Danmark er NBA, Basketligaen og Euro League. Hvordan du ser basketball i Danmark fra disse ligaer har vi givet dig svaret på, men hvilke basketballligaer du ellers kan streame live fra kan du se i listen herunder.

 • NBA
 • NCAA (March Madness)
 • Basketligaen
 • Euroleague

Desværre er udvalget stadig en del begrænset, men basketball er kun stigende i popularitet, så der kommer flere ligaer ind i billedet i fremover.

De mest streamede basketballkampe

NBA har vundet rigtig meget frem i de seneste år i Danmark og er gået fra at blive vist en gang om ugen på DK4 til at blive vist 8 gange om ugen på TV 2 Sport. Det betyder også at NBA kampe er blevet de klart mest streamede i Danmark. De mest populære opgør i ligaen har de seneste år været mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers som mødtes i finalerne 4 år i træk, historisk set er det dog nogle andre opgør der har præget ligaen mest. Rivaliseringer i NBA skifter hele tiden, fordi det afhænger meget af hvilke hold der er gode, derfor er der ikke de samme rivaliseringer i NBA, som i fx fodbold.

I Danmark har to hold i mange år domineret basketballscenen og er mødtes i finalerne år efter år. Dette opgør har en lang historik, dog er det ofte Bakken Bears der er kommet sejrrigt ud af finalerne over Svendborg Rabbits. De sidste par år har andre hold dog vist tænder og et hold som Horsens IC er kommet til finalerne hvor de har mødt og slået Bakken Bears.