Se live NBA på TV og streaming

Verdens største og bedste basketball liga er NBA – National Basketball Association. Det er en amerikansk national liga med 30 hold hvor alle de bedste spillere i verden er fordelt. Du kan se masser af live basketball fra NBA i Danmark, det handler bare om at kende mulighederne, som vi har listet herunder.

NBA basketball live

Se basketball: Stream live basketball fra verdens bedste basketballliga NBA. Dette kan du gøre med NBA League Pass, hvor der er utallige muligheder for at se live kampe eller gense gamle kampe

Pris: Flere gange om året er det muligt at prøve NBA League Pass helt gratis når de køre med kampagner. Normalt koster det fra 110 kr./md. eller 450 kr./året. Der kan købes 24-timers adgang for 42 kr.

Basketball på TV 2 Play

Se basketball: Du kan streame 8 NBA kampe hver uge live eller on demand. Derudover kan du se live kampe fra den danske Basketligaen hver uge i løbet af sæsonen. Som noget helt nyt er det også muligt at se Final 4 af NCAA turneringen March Madness.

Pris: Du kan prøve TV 2 Play gratis i 30 dage og derefter koster det fra 49 kr./md. eller 109 kr./md. med live streaming.

NBA er efterhånden verdens bedst drevne og mest indtjenende sportsliga. Udover det er det også meget tæt på at være den mest populære sportsliga overhovedet blandt fans. Grunden til dette er underholdningsværdien, den er bare meget højere i basketball end den er i mange andre sportsgrene, og det er attraktivt hos fans verden over.

Se NBA live i Danmark

Heldigvis er basketball blevet så populært at du nu kan se alle NBA kampe hele sæsonen i Danmark. Du kan øverst på siden se hvor du kan se live NBA i Danmark, men hvis du vil se alle kampe og alle NBA begivenheder, så er der kun 1 valg og det er NBA League Pass. Med NBA League Pass kan se alle kampe og begivenheder live eller on-demand, du har også mulighed for at se udvalgte historiske kampe. Hvad indebærer alt egentlig?

Alle sæsonens NBA kampe

Først og fremmest indbærer det at du kan se alle sæsonens NBA kampe live og on-demand, og det er ikke så lidt. Hvert hold skal spille 82 kamp og der er 30 hold i NBA, det betyder altså at du kan se 2.460 kampe live hver sæson med et League Pass.

Ikke bare har du mulighed for at se alle kampe live, men du kan også vælge at se flere kampe live på samme tid og dermed følge med hvor det er mest spændende. Det inkluderer selvfølgelig også live statistikker og engelsk kommentator spor el. spansk skulle du have lyst til det.

NBA All Star Weekend

Årets helt store event i NBA udover selve kampene og playoffs er NBA All Star Weekend.

NBA Summer League

NBA Draft

NBA TV

NBA med danske kommentatorer

Thomas Bilde

Peter Wang