Se NBA live på dansk TV og streaming

Verdens største og bedste basketball liga er NBA – National Basketball Association. Det er en amerikansk national liga med 30 hold hvor alle de bedste spillere i verden er fordelt. Du kan se masser af live basketball fra NBA i Danmark, det handler bare om at kende mulighederne, som vi har listet herunder.

NBA kampe i dag

NBA sæsonen løber typisk fra oktober-juni med kampe stort set hver dag. I Danmark kan alle NBA kampe ses live på NBA League Pass og udvalgte kampe på TV2 Play og TV2’s sportskanaler. Herunder kan du se dagens NBA kampe.

  • 01:00 – Milwaukee Bucks vs. Boston Celtics
  • 03:30 – Golden State Warriors vs. Memphis Grizzlies

Hvor kan man se NBA i Danmark?

I Danmark har du 2 muligheder for at se live eller on-demand NBA Basketball. Den ene mulighed er TV2 Play og TV2’s sportskanaler (TV2 Sport X og TV2 Sport) og her kan du kun se udvalgte kampe, den anden mulighed er NBA League Pass hvor du kan se alle sæsonens kampe.

NBA League Pass Danmark

NBA League Pass er NBA’s egen verdensomdpændende streamingtjeneste.

TV 2 Play

TV 2 Play er en af de største danske streamingtjenster, og har blandt andet rettigheder til at vise minimum 1 NBA kamp hver dag, men du kan ikke se alle NBA kampe på TV 2 Play eller deres sportskanaler.

Boxer

Boxer er en udbyder af streaming og TV-pakker enten hver for sig eller i et mix. Her kan du få den gode kombination af TV-kanaler og streaming-abonnementer samlet ét sted bl.a. andet med TV 2 Sport og TV 2 Sport X der viser NBA basketball kampe.

NBA er efterhånden verdens bedst drevne og mest indtjenende sportsliga. Udover det er det også meget tæt på at være den mest populære sportsliga overhovedet blandt fans. Grunden til dette er underholdningsværdien, den er bare meget højere i basketball end den er i mange andre sportsgrene, og det er attraktivt hos fans verden over.

Se NBA live i Danmark

Heldigvis er basketball blevet så populært at du nu kan se alle NBA kampe hele sæsonen i Danmark. Du kan øverst på siden se hvor du kan se live NBA i Danmark, men hvis du vil se alle kampe og alle NBA begivenheder, så er der kun 1 valg og det er NBA League Pass. Med NBA League Pass kan se alle kampe og begivenheder live eller on-demand, du har også mulighed for at se udvalgte historiske kampe. Hvad indebærer alt egentlig?

Alle sæsonens NBA kampe

Først og fremmest indbærer det at du kan se alle sæsonens NBA kampe live og on-demand, og det er ikke så lidt. Hvert hold skal spille 82 kamp og der er 30 hold i NBA, det betyder altså at du kan se 2.460 kampe live hver sæson med et League Pass.

Ikke bare har du mulighed for at se alle kampe live, men du kan også vælge at se flere kampe live på samme tid og dermed følge med hvor det er mest spændende. Det inkluderer selvfølgelig også live statistikker og engelsk kommentator spor el. spansk skulle du have lyst til det.

NBA All Star Weekend

Årets helt store event i NBA udover selve kampene og playoffs er NBA All Star Weekend.

NBA Playoffs og NBA Finals

Du kan se udvalgte NBA kampe fra NBA playoffs op TV 2 Sport og TV 2 Play, mens du har mulighed for at se hele finaleserien på samme streamingtjeneste. Du kan se samtlige NBA slutspilskampe med et abonnement på NBA League Pass, der også giver dig mange muligheder for at se forkortede versioner af kampende dagen efter.

NBA Summer League

NBA Draft

NBA TV

NBA med danske kommentatorer

Thomas Bilde

Peter Wang