NBA er er verdens største og bedste basketballliga. Det er en liga der er blevet mere og mere populær i Danmark de seneste år, i takt med der har været NBA arrangementer i Danmark og TV 2 er begyndt at sende flere NBA kampe på deres sportskanal.

Det er dog ikke altid at de lige er de kampe med en favorit hold de sender på TV 2 Sport, og hvad gør man så? Jo så benytter man sig af NBA League Pass hvor man kan se alle kampene med ens yndlingshold, ja faktisk alle sæsonens kampe.

Se NBA online med et League Pass

Det er godt nok en amerikansk streamingtjeneste, men det er helt lovligt at oprette en bruger selv om man er fra Danmark. Normalt kan du ikke prøve NBA League Pass gratis, men på udvalgte tidspunkter i løbet af året kan du prøve det helt gratis i en begrænset periode.

Lige nu kan du prøve NBA League Pass gratis frem til den 18. januar og følge alle ligaens 30 hold live hver aften.

Prøv League Pass gratis

Efterfølgende kan du vælge at fortsætte dit abonnement hos NBA League Pass og se resten af sæsonens kampe live eller on-demand når du har tid.

NBA League Pass pris

Når NBA League Pass ikke er gratis, så koster det fra 75-190 kr./md. eller fra 470-1200 kr. om året. Det kommer helt an på hvilken pakke man vælger.

Pakke “Every team, evey game”

Den første, og efter min mening, bedste pakke giver dig adgang til alle hold og alle kampe. Du kan se samtlige holds kampe live eller on-demand. Derudover kan du se et hav af TV-shows på amerikansk ligeledes live og on-demand, og så kan du også se en masse spændende dokumentarer. Men hvis du vil se den populære NBA All-star kamp så er dette den eneste pakke der giver fuld adgang til det.

Pris: 189,99 kr./md. eller 1.199,99 kr./året

Pakke “One team”

Er den første pakke alligevel lige i overkanten af hvad du får set, så kan du nøjes med at købe pakken hvor du følger et hold – dit favorithold. Det betyder at du slipper noget billigere, til gengæld har du også kun adgang til at se alle dit favoritholds kampe live og on-demand, men må undevære de resterende kampe i NBA.

Pris: 109,99 kr./md. eller 659,99 kr./året

Pakke “8 games/month”

Den sidste pakke giver dig igen muligeheden for at slippe billigere, her får du så bare kun mulighed for at vælge 8 kampe om måneden du kan se. Det er valgfrit hvilke 8 kampe du vil se og du kan vælge at se dem live eller on-demand, det er helt op til dig. Det er en rigtig god pakke hvis du ikke har så meget tid, men gerne vil se NBA en gang imellem.

Pris: 74,99 kr./md. eller 469,99 kr./året